Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $post_types in /customers/7/8/8/braetspillet.dk/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783 Scythe - Braetspillet.dk .dk

Scythe

Velkommen til 1920’erne i Europa – En tid med landbrug og krig, knuste hjerter og rustet udstyr.

Spillere

Varighed

Rating

Aldersgrænse

Introduktion

Det er urolige tider i Europa i 1920erne. Gløderne fra den første store krig ulmer stadig. Den kapitalistiske bystat, der blot kendes som “The Factory”, og som producerede tungt bevæbnede mechs i krigen, har lukket sine døre og derved tiltrukket sig opmærksomhed fra nærliggende lande.

Spillets formål

Scythe er et 4X brætspil i en alternativ version af 1920erne. Det er en tid med landbrug, krig, knuste drømme og rustne maskiner, opfindelser og mod. I Scythe repræsenterer hver spiller en karakter fra en af de fem fraktioner i Østeuropa, der forsøger at vinde rigdom og gøre krav på deres fraktions land rundt om det mystiske Factory. Spillerne indtager landområder, hverver nye rekrutter, høster ressourcer, får landsbyboer, bygger bygninger og aktiverer kæmpestore mechs.

Regler

Du kan downloade reglerne til Scythe her, og se videoen nedenfor, som giver en fin indføring i spillet.

Vil du være med?

Kontakt os her

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du ønsker at anmelde eller skrive om et brætspil, gæsteblogge, annoncere for relevante produkter eller blot har spørgsmål, du ønsker svar på.
Share This