Brætspil

“Just play. Have fun. Enjoy the game”
Terraforming Mars
I 2400-tallet begynder menneskeracen at gøre planeten Mars beboelig. Kæmpe firmaer, sponsoreret af styret på jorden, igangsætter kæmpe projekter for at øge temperatur, oxygenniveau og mængden af vand på Mars, indtil den bliver beboelig. I Terraforming Mars styrer hver spiller et af disse firmaer, og arbejder sammen om terraformingprocessen, mens I forsøger at få flest point baseret på jeres bidrag til terraformingen og udbygningen af infrastruktur i Solsystemet.
antal spillere 1-5 spillere (+12 år)

tid  90-120 min.

stjerne Score: 8.4 (Boardgamegeek)

Scythe
Vi er i 1920erne og det er urolige tider i Europa. Gløderne fra den første store krig ulmer stadig. Den kapitalistiske bystat, der blot kendes som “The Factory”, og som producerede tungt bevæbnede mechs i krigen, har lukket sine døre og derved tiltrukket sig opmærksomhed fra nærliggende lande. I Scythe repræsenterer hver spiller en karakter fra en af de fem fraktioner i Østeuropa, der forsøger at vinde rigdom og gøre krav på deres fraktions land rundt om det mystiske Factory.
antal spillere 1-5 spillere (+14 år)

tid  115-160 min.

stjerne Score: 8.3 (Boardgamegeek)

Power Grid
Power Grid er et brætspil, hvor det gælder om at bygge kraftværker og forsyne byer med elektricitet. Spillet slutter, når en af spillerne får bygget forsyningsstationer i et antal byer, der afhænger af antallet af spillere. Derefter finder man ud, hvilken spiller, der kan levere elektricitet til flest mulige byer.

antal spillere 2-6 spillere (+12 år)

tid  120 min.

stjerne Score: 7.9 (Boardgamegeek)

Vil du være med?

Kontakt os her

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du ønsker at anmelde eller skrive om et brætspil, gæsteblogge, annoncere for relevante produkter eller blot har spørgsmål, du ønsker svar på.
Share This